Totaaldesign

U wil een (her)inrichting van uw interieur, een bepaalde ruimte of uw volledige woning?

Ik kom voor een eerste contact bij u ter plaatse, zo kan ik ervaren en aanvoelen hoe u leeft, wat u wensen zijn, welke smaak u heeft, welke stijl u verkiest, wat de noden en eisen zijn en de mogelijkheden. Het is heel belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten om een perfect resultaat te behalen, daarom bezorg ik u een verslag over het eerste contact. 

Vervolgens breng ik de bestaande toestand in kaart gevolgd door een ontwerp waarin de eisen en  verlangens vertaald worden. 

Daarna bespreek ik met u het ontwerp en kijken we of er eventueel aanpassingen moeten gebeuren, tot een definitief ontwerp tot stand komt. 

Ik zorg samen met professionele partners voor de volledige plaatsing, schilderwerken, raambekleding, decoratie, … . Daarnaast werken we met presentatiemiddelen zoals kleurstalen, beeldmateriaal, stoffen, behang, … . 

U bent ook in de mogelijkheid om een bezoek te brengen in de shop, waar u alle materialen zoals vloerkleden, gordijnen, muurbekleding,... kan terugvinden. Op deze manier wordt het concept visueel ondersteund.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x