Schilderwerken Mechelen

schilderwerken Mechelen

Schilderwerken in Mechelen

Ben je op zoek naar een professional die je kan ondersteunen met kleuradvies aan huis, kleuradvies verf en schilderwerken in de buurt van Mechelen? Vraag je je af welke verf en welke kleuren het best tot zijn recht komen in jouw interieur? Creara Design staat voor je klaar met advies en inspiratie!

De juiste kleur of verf kan een enorm effect hebben op het interieur van een huis. Of je nu op zoek bent naar een rustgevende sfeer of juist een opvallend statement wilt maken, de keuze van kleur en verf kan het uiterlijk en de sfeer van een ruimte aanzienlijk veranderen. Kleur kan emoties opwekken en kan een ruimte visueel groter of kleiner maken. Lichtere kleuren reflecteren het licht beter en kunnen een ruimte visueel vergroten, terwijl donkerdere kleuren juist kleiner lijken te maken. Dit kan handig zijn om te overwegen als je een kleine ruimte wilt optisch vergroten of juist een ruimte wilt benadrukken die al groot is.

Daarnaast kan de keuze van kleur ook de sfeer van een ruimte beïnvloeden. Warme kleuren zoals rood, oranje en geel kunnen een gevoel van energie en vriendelijkheid geven, terwijl koele kleuren zoals blauw, groen en paars een rustgevende sfeer kunnen creëren. Verfsoorten kunnen ook van invloed zijn op het uiterlijk en de sfeer van een ruimte. Satijnverf geeft bijvoorbeeld een mooie glans en kan een ruimte visueel verfraaien, terwijl matte verf een rustige en rustgevende uitstraling kan geven.

Het is belangrijk om te overwegen wat je wilt bereiken met de kleur en verf van je interieur. Door bewust te kiezen voor de juiste kleur en verf, kan je het uiterlijk en de sfeer van je huis aanzienlijk veranderen. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe look voor je huis, overweeg dan de kleur en verf die je kiest en hoe ze kunnen bijdragen aan het gewenste effect.

schilderwerken Mechelen

Kleuradvies aan huis

Een interieur kan enkel een mooi geheel vormen wanneer kleuren smaakvol gecombineerd worden. Daarom komen wij bij jou aan huis met verschillende stalen, kleuren, verfsoorten, ... Indien je al beeldmateriaal of een moodboard hebt aangeleverd, weet ik heel goed welke kleuren en stalen ik moet meenemen. Kleuren zijn mijn passie en afhankelijk van de ruimte en in samenspraak met jou bepalen we welke verf met de juiste kleur jouw interieur tot een evenwichtig geheel brengen. Ter plaatse bekijken we samen aan welke eisen de verf moet voldoen, zowel op functioneel als op esthetisch vlak. 

Onze showrooms

Wil je schilderwerken laten uitvoeren of kleuradvies verf in de buurt van Mechelen? Dan kan het interessant zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Je vindt er een grote collectie kleuren, stalen en interieurbeslag. In onze showroom in Antwerpen kan je exclusief interieurbeslag terugvinden. 

schilderwerken Mechelen

Showroom Antwerpen

Schilderwerken prijs

De prijs van schilderwerken varieert naargelang de grootte van de ruimte, de hoeveelheid verf die je nodig hebt, het merk van de verf en de prijs van de verf zelf.

Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw schilderwerken in Mechelen!

schilderwerken Mechelen

Over Creara Design

Je wil een (her)inrichting van je interieur in Mechelen, een bepaalde ruimte of van je volledige woning? Je hebt nieuwe gordijnen op maat nodig, maar geen tijd of zin om je naar de winkel te verplaatsen? Geen probleem, ik kom bij je thuis met een valies vol stalen! Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen in onze showroom.

Bij Creara Design kun je niet enkel terecht voor schilderwerken, maar ook voor gordijnen op maat, verlichting, meubilair, vloerkleden, decoratie en totaaldesign.

Mieke Van den Berghe, het creatieve brein achter Creara Design

Ik ben Mieke en vanaf jonge leeftijd was ik gebeten door de interieurmicrobe en bleek ik een talent te hebben voor creativiteit en kleur waarbij ik bewust aandacht had voor woningen en interieurs. Ik ben dan ook dankbaar dat ik sinds een aantal jaar van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en waaruit "Creara Design" tot stand kwam.

Ik hou van natuurmaterialen, linnen, hout en marmer. Verder heb ik een voorliefde voor de aardetinten en goudtinten. Mijn visie op een geslaagd en stijlvol interieur is het creëren van harmonie en balans in de ruimte waarbij het esthetische de hand reikt naar het functionele.

Mieke Van den Berghe - schilderwerken Mechelen

schilderwerken Mechelen

Schilderwerken Mechelen

Schilderwerken gepland in de buurt van Mechelen?
Welkom bij Creara Design voor kleuradvies aan huis of in onze showroom.

✆ 0471 58 77 35 ✉ miekeinterieur@gmail.com

schilderwerken Mechelen

Showroom interieur

Kerkstraat 31
9190 Stekene

schilderwerken Mechelen

Showroom interieurbeslag

Montignystraat 81
2000 Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x