Raamdecoratie Belsele

Raamdecoratie gezocht in Belsele? Welkom bij Creara design!
Op basis van jouw stijl en voorkeuren stellen we de passende raamdecoratie voor.

Raamdecoratie Belsele

Welke soorten raambekleding zijn er? 

Zoek je raamdecoratie voor je badkamer, woonkamer, living, keuken, slaapkamer, kinderkamer of bureau?

Vraag je je af welke raamdecoratie het meest geschikt is voor grote ramen, schuifraam, kiepraam, een raam van 240 breed, een raam van 180 breed of een raam van 160 breed?

Creara staat voor je klaar met advies en inspiratie!

Raamdecoratie | Rolgordijnen

U vindt altijd een rolgordijn naar uw smaak. Zo kunt u kiezen voor uw lievelingskleur, de kleur die bij uw interieur past of juist een kleur die gedurfd is.

Rolgordijnen kunnen handmatig of elektrisch bediend worden. 

Raamdecoratie Belsele

Vrijblijvende offerte ontvangen

Raambekleding | Vouwgordijnen

Raamdecoratie Belsele

Deze raamdecoratie is uitermate geschikt voor rechte ramen

Ben je op zoek naar raambekleding voor in je slaapkamer? Een gevoerd vouwgordijn houdt het daglicht buiten en is ideaal voor de slaapkamer.

Afhankelijk van de stof en het model is er een vouwgordijn dat past in ieder interieur.


Raamdecoratie | Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zorgen voor sfeer in elk interieur.

Paneelgordijnen worden ook wel Japanse panelen genoemd. Door de panelen helemaal dicht of open te schuiven kunt u zelf de hoeveelheid licht en privacy regelen. 

In onze showroom vindt u een grote collectie stoffen, in diverse kleuren en dessins, zo kunt je een eigen sfeer en licht balans creëren.

Raamdecoratie Belsele

Kom inspiratie opdoen in onze showrooms

Raambekleding | Overgordijnen

Deze raamdecoratie is perfect voor gebogen ramen, maar ook voor rechte ramen

Wij maken uw overgordijnen of tussengordijnen op maat. U kiest uit een breed kleurenpalet en diverse stoffen, een hedendaagse of strakke wave plooi, u beslist over de afwerking. 

Raamdecoratie | Houten of aluminium jaloezieën

Ideaal voor rechte ramen. Ben je op zoek naar raambekleding voor in je badkamer of keuken? Jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte, maar voor vochtige ruimtes raden we aan om te kiezen voor aluminium jaloezieën.

Houten jaloezieën zijn gevoeliger voor vocht. Er bestaan ook kunststof jaloezieën met de uitstraling van echt hout. Deze zijn beter bestand tegen vocht.

Raamdecoratie Belsele

Op zoek naar jaloezieën voor je woning in Belsele?

We adviseren je graag over welke soort jaloezieën het meest geschikt zijn voor de ruimte die je wenst te decoreren.

Raambekleding | Shutters

Zoek je raamdecoratie voor in je badkamer, woonkamer of slaapkamer? Shutters stelen in elke ruimte de show! Zowel Deze raambekleding sluit prachtig aan en de unieke vorm van de lamellen geeft een prachtige lichtinval.

Met shutters kan je alle vormen aan. Het is topmaatwerk waarbij geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan.

Raamdecoratie Belsele

Raamdecoratie | Plissé rolgordijnen

Raamdecoratie ideaal voor rechte ramen, dakramen, ramen met meerdere hoeken, ramen in een serre of veranda & ramen in het plafond.

Een plisségordijn is een systeem dat – het woord zegt het zelf- bestaat uit een geplooide stof. Je kan ze volledig of deels opvouwen. De pakkethoogte is compact en dus zowat voor elk raam geschikt.

Plisségordijnen zijn vooral voor dakramen een erg goede oplossing maar passen zowat op elk raam.

Op zoek naar raamdecoratie voor een gebogen raam?
Een raam met een speciale vorm, boogvormen, ... Alles is mogelijk!

Raamdecoratie Belsele

Raamdecoratie met manuele of automatische bediening

Al deze soorten raambekleding kunnen zowel manueel als automatisch bediend worden. Automatische raambekleding is flink in opmars.

Het belang van goede raamdecoratie

Bij het kopen, bouwen of renoveren van een woning besteden de meeste mensen veel aandacht aan de meubels en de decoratie. Pas op het einde denken ze aan de raambekleding. Nochtans is goede raamdecoratie zeer belangrijk om verschillende redenen. 

Raamdecoratie speelt ten eerste een grote rol bij het creëren van de nodige privacy in huis. In ruimtes zoals de slaapkamer of de badkamer is dit een echte must. Voldoende privacy verhoogt het wooncomfort aanzienlijk. Raambekleding wordt ook gebruikt om de lichtinval naar wens te reguleren in de verschillende ruimtes van het huis. Zo wil men in de slaapkamer het licht doorgaans zoveel mogelijk weren, terwijl men in de woonkamer graag veel daglicht heeft. De juiste raambekleding op de juiste plek maakt dit perfect mogelijk.
Last but not least creëert raamdecoratie veel sfeer in huis. 

De verschillende soorten raambekleding zijn tegenwoordig verkrijgbaar in tal van kleuren, motieven, materialen en uitvoeringen. Er is voor elk wat wils. Kwaliteitsvolle raamdecoratie geeft extra uitstraling en cachet aan de woning, zodat het er des te aangenamer vertoeven is.

Benieuwd naar wat raamdecoratie voor jouw woning in Belsele kan betekenen?

Raamdecoratie Belsele

Creara Design, dat is raamdecoratie, interieuradvies en totaaldesign

Je wilt een (her)inrichting van uw interieur in Belsele, een bepaalde ruimte of van uw volledige woning? Je hebt nieuwe raambekleding nodig maar geen tijd of zin om je naar de winkel te verplaatsen? Geen probleem, ik kom bij je thuis met een valies vol stalen! Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen in onze showroom.

Bij Creara Design kun je niet enkel terecht voor raamdecoratie maar ook voor verlichting, meubilair, schilderwerken, vloerkleden, decoratie en totaaldesign.

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste interieurtrends? Ontdek onze blog en laat je inspireren.

Meet Mieke Van Den Berghe, creatief bein achter Creara design

Ik ben Mieke en vanaf jonge leeftijd was ik gebeten door de interieurmicrobe en bleek ik een aangeboren talent te hebben voor creativiteit en kleur waarbij ik bewust aandacht had voor woningen en interieurs. Ik ben dan ook dankbaar dat ik sinds een aantal jaar van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en waaruit "Creara Design" tot stand kwam...

Ik hou van natuurmaterialen, linnen, hout en marmer. Verder heb ik een voorliefde voor de aardetinten en goudtinten...

Mijn visie op een geslaagd en stijlvol interieur is het creëren van harmonie en balans in de ruimte waarbij het esthetische de hand reikt naar het functionele.

Raamdecoratie Belsele

Raamdecoratie Belsele

Raamdecoratie Belsele

Onze visie op een geslaagd en stijlvol interieur is het creëren van harmonie en balans, waarbij het esthetische de hand reikt naar het functionele.

T: +32 471 58 77 35
E: miekeinterieur@gmail.com

Showroom interieur
Kerkstraat 31, Stekene

Showroom interieurbeslag
Montignystraat 81, Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x