Muurbekleding Stekene

Op zoek naar muurbekleding in Stekene? 
Had je graag advies over het behangpapier dat perfect bij je past?

Welkom bij Creara design voor interieuradvies aan huis of in onze showroom

✆ 0471 58 77 35Vrijblijvende offerte muurbekleding

muurbekleding Stekene

Muurbekleding in Stekene

Muurbekleding is een essentieel onderdeel van je interieur. Ben je op zoek naar professioneel advies over het behangpapier dat het best bij u past?
Vraag je je af welke wandbekleding het best past bij jouw interieur. Creara design staat voor je klaar met advies en inspiratie!

Er zijn veel verschillende soorten wandbekleding beschikbaar, waaronder behang, verf, tegels, houten panelen en meer. Elk type wandbekleding heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, dus het is belangrijk om te weten welke opties er zijn en welke het beste bij uw persoonlijke stijl en de ruimte past. Of u nu op zoek bent naar iets tijdelijks of iets permanent, er is altijd een muurbekleding die aan uw wensen voldoet.

Ook wanneer je behangpapier kiest zijn er verschillende zaken waar je rekening mee moet houden. Denk maar aan het patroon en de kleur, de kwaliteit, en hoe eenvoudig het is om het behangpapier aan te brengen. 

Unieke muurbekleding gezocht voor je woning in Stekene?
Welkom bij Creara Design voor interieuradvies aan huis of in onze showroom.

muurbekleding Stekene

Er zijn een aantal populaire trends op het gebied van wandbekleding, we inspireren je graag:

  1. Natuurlijke materialen: Wandbekleding gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, rotan, bamboe en jute, zijn populair. Deze materialen geven een warme, natuurlijke uitstraling aan de kamer en passen goed bij een landelijke of bohemian stijl.

  2. Textuur: Textuurrijke wandbekleding, zoals structuur en reliëf behang, is een populaire trend. Dit type behang kan zorgen voor een visueel interessant effect op de wanden en kan een kamer groter laten lijken.

  3. Eclectisch: Ook een mix van verschillende soorten wandbekleding, zoals behang, verf en tegels, is populair. Dit geeft een eclectische en speelse look aan de kamer.

  4. Statement Walls: Een grote opvallende muur met een uniek patroon of kleur kan een echte blikvanger zijn in een kamer.

  5. Minimalistisch: Een minimalistische benadering met een eenvoudige, strakke wandbekleding in neutrale kleuren is ook populair. Dit kan een rustige en serene sfeer creëren in een kamer.

Trends veranderen continu. Kies daarom een wandbekleding die volledig aansluit bij uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis.
Creara Design staat je graag bij met tips en advies voor de wandbekleding die volledig bij je past.

Waar moet je rekening mee houden wanneer je behangpapier kiest?

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u behangpapier kiest.

Een van de belangrijkste zaken is het patroon en de kleur van het behangpapier. Kies een patroon en kleur die aansluit bij de stijl en sfeer van de kamer waar u het behangpapier wilt aanbrengen. Dit kan bijvoorbeeld een neutrale kleur zijn voor een rustige uitstraling of juist een opvallende kleur voor een opvallend accent in de kamer.

Naast het patroon en de kleur, is ook de kwaliteit van het behangpapier belangrijk. Het is aan te raden om voor een behangpapier van goede kwaliteit te kiezen, omdat dit langer mee gaat en minder snel beschadigd. Bovendien moet u rekening houden met hoe het behangpapier aangebracht moet worden, sommige soorten behangpapier zijn gemakkelijker aan te brengen dan andere.

Creara Design informeert je graag over de verschillende soorten behangpapier voor jouw woning in Stekene.

muurbekleding Stekene

Muurbekleding Stekene prijs

De prijs voor muurbekleding varieert naargelang de grootte van de ruimte, de hoeveelheid wandbekleding die je nodig hebt, het merk van het behangpapier bijvoorbeeld, ...

Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw muurbekleding in Stekene!

Op zoek naar inspiratie voor jouw behangpapier of muurbekleding? Maak je eigen moodboard!

Wat is een moodboard precies? Je kunt een moodboard zien als een compositie van inspirerende beelden die samen een bepaalde stijl of sfeer proberen uit te drukken. Dit overzicht van afbeeldingen kan eventueel aangevuld worden met tekst of woorden om een stijl te versterken.

Gebruik verschillende groottes, kies zowel grote als kleine ontwerpelementen en voeg leuke accenten toe aan de foto. 

Zet niet zomaar wat foto's in uw moodboard, maar creëer een heel visueel verhaal. Maak er geen collage van maar creëer een mooi sfeerbeeld.

muurbekleding Stekene

Zelf een moodboard maken is een geweldige manier om jouw interieurwensen inzichtelijk te maken. Vaak hebben we namelijk wel een bepaald plaatje in ons hoofd van wat we mooi vinden, maar lopen we ergens vast op de doorvertaling naar de werkelijkheid. Want hoe zet je het beeld door in kleuren, materialen, meubelstukken en andere interieur elementen? 

Hierin biedt het moodboard de ultieme uitkomst!

Over Creara Design

Je wil een (her)inrichting van je interieur in Stekene, een bepaalde ruimte of van je volledige woning? Je hebt nieuwe gordijnen op maat nodig, maar geen tijd of zin om je naar de winkel te verplaatsen? Geen probleem, ik kom bij je thuis met een valies vol stalen! Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen in onze showroom.

Bij Creara Design kun je niet enkel terecht voor muurbekleding, maar ook voor schilderwerken, gordijnen op maat, verlichting, meubilair, vloerkleden, decoratie en totaaldesign.

Mieke Van den Berghe, het creatieve brein achter Creara Design

Ik ben Mieke en vanaf jonge leeftijd was ik gebeten door de interieurmicrobe en bleek ik een talent te hebben voor creativiteit en kleur waarbij ik bewust aandacht had voor woningen en interieurs. Ik ben dan ook dankbaar dat ik sinds een aantal jaar van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en waaruit "Creara Design" tot stand kwam.

Ik hou van natuurmaterialen, linnen, hout en marmer. Verder heb ik een voorliefde voor de aardetinten en goudtinten. Mijn visie op een geslaagd en stijlvol interieur is het creëren van harmonie en balans in de ruimte waarbij het esthetische de hand reikt naar het functionele.

Mieke Van den Berghe - muurbekleding Stekene

muurbekleding Stekene

Muurbekleding Stekene

Op zoek naar muurbekleding in Stekene?
Welkom bij Creara Design voor decoratieadvies aan huis of in onze showroom.

✆ 0471 58 77 35 ✉ miekeinterieur@gmail.com

muurbekleding Stekene

Showroom interieur

Kerkstraat 31
9190 Stekene

muurbekleding Stekene

Showroom interieurbeslag

Montignystraat 81
2000 Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x