Interieuradvies Terneuzen

Op zoek naar interieuradvies aan huis in de buurt van Terneuzen?
Welkom bij Creara Design voor interieuradvies, raamdecoratie en totaaldesign.

interieuradvies Terneuzen

Interieuradvies aan huis

Is jouw woning in Terneuzen aan een restyling toe? Wil je interieuradvies over je woonkamer, keuken, slaapkamer, eetruimte...? Welkom bij Creara design!

U maakt een afspraak voor interieuradvies en interieurstyliste Mieke kom ter plaatse bij u langs. De gevraagde ruimtes worden bekeken en er worden mondelinge tips en tricks gegeven. U maakt nota’s tijdens het advies dat u krijgt en regelt daarna de uitvoering zelf.

Heeft u graag alles op papier? Dat kan! Na een bezoek aan de woning krijgt u een verslag met tips en aanbevelingen om de woning zo aantrekkelijk en sfeervol mogelijk te maken. U ontvangt advies voor meubelopstelling, materialen, verlichtingsadvies, kleuradvies en advies over decoratie. Eventueel kan er een grondplan/aanzicht gemaakt worden. Wij bezorgen u het interieuradvies per mail, zodat u een houvast heeft bij de uitvoering ervan.

Lukt het toch niet volledig om alles zelf uit te voeren? Ook dan staan we voor je klaar!

Op zoek naar interieuradvies aan huis in Terneuzen?

Interieuradvies Terneuzen

Hoe gaat een interieurstyliste te werk? 

Je wilt interieuradvies voor een herinrichting van uw interieur, een bepaalde ruimte of voor je volledige woning?

Interieurstyliste Mieke komt voor een eerste contact bij u ter plaatse om te ervaren en aanvoelen hoe u leeft, wat u wensen zijn, welke smaak u heeft, welke stijl u verkiest, wat de noden en eisen zijn en de mogelijkheden. Het is heel belangrijk dat we op dezelfde golflengte zitten om een perfect resultaat te behalen, daarom bezorgen we u een verslag over het eerste contact.

Vervolgens breng ik de bestaande toestand in kaart gevolgd door een ontwerp waarin de eisen en verlangens vertaald worden.

Daarna bespreek ik met u het ontwerp en kijken we of er eventueel aanpassingen moeten gebeuren, tot een definitief ontwerp tot stand komt.

Wil je graag aan de slag met het interieuradvies, en geef je graag alles uit handen? Dat kan!
Ik zorg samen met professionele partners voor de volledige plaatsing, schilderwerken, raambekleding, decoratie, … Daarnaast werken we met presentatiemiddelen zoals kleurstalen, beeldmateriaal, stoffen, behang, …

U bent ook in de mogelijkheid om een bezoek te brengen in de interieurwinkel, waar u alle materialen zoals vloerkleden, gordijnen, muurbekleding,... kan terugvinden. Op deze manier wordt het concept visueel ondersteund.

Onze interieurwinkels

Op zoek naar interieurdecoratie? Dan kan het interessant zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze interieurwinkels. Je vindt er een grote collectie stoffen, materialen en interieurbeslag.

interieurwinkel Stekene

Interieurwinkel Stekene

interieurwinkel Antwerpen

Interieurwinkel Antwerpen

Een moodboard: een bron van inspiratie voor je interieurdecoratie

Wat is een moodboard? Een moodboard kun je zien als een compositie van inspirerende beelden die samen een bepaalde stijl of sfeer proberen uit te drukken. Dit overzicht van afbeeldingen kan eventueel aangevuld worden met tekst of woorden om een stijl te versterken.

Gebruik verschillende groottes, kies zowel grote als kleine ontwerpelementen en voeg leuke accenten toe aan de foto.

Zet niet zomaar wat foto's in uw moodboard, maar creëer een heel visueel verhaal. Maak er geen collage van maar creëer een mooi sfeerbeeld.

Zelf een moodboard maken is een geweldige manier om jouw interieurwensen inzichtelijk te maken. Vaak hebben we namelijk wel een bepaald plaatje in ons hoofd van wat we mooi vinden, maar lopen we ergens vast op de doorvertaling naar de werkelijkheid. Want hoe zet je het beeld door in kleuren, materialen, meubelstukken en andere interieur elementen?
Hierin biedt het moodboard de ultieme uitkomst!

interieuradvies Terneuzen

Over Creara Design

Je wil een (her)inrichting van je interieur in Terneuzen, een bepaalde ruimte of van je volledige woning? Je bent op zoek naar inspiratie voor je droominterieur? Interieurstyliste Mieke adviseert en inspireert!
Graag inspiratie opdoen in een interieurwinkel? Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen in 1 van onzeshowrooms.

Bij Creara Design kun je niet enkel terecht voor interieuradvies, maar ook voor raamdecoratie, verlichting, meubilair, schilderwerken, vloerkleden, decoratie en totaaldesign.

Mieke Van den Berghe, het creatieve brein achter Creara Design

Ik ben Mieke en vanaf jonge leeftijd was ik gebeten door de interieurmicrobe en bleek ik een talent te hebben voor creativiteit en kleur waarbij ik bewust aandacht had voor woningen en interieurs. Ik ben dan ook dankbaar dat ik sinds een aantal jaar van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en waaruit "Creara Design" tot stand kwam.

Ik hou van natuurmaterialen, linnen, hout en marmer. Verder heb ik een voorliefde voor de aardetinten en goudtinten. Mijn visie op een geslaagd en stijlvol interieur is het creëren van harmonie en balans in de ruimte waarbij het esthetische de hand reikt naar het functionele.

Mieke Van den Berghe - interieuradvies Terneuzen

gordijnen Antwerpen

Interieuradvies Terneuzen

Op zoek naar interieuradvies aan huis in de buurt van Terneuzen?
Welkom bij Creara Design voor interieuradvies, raamdecoratie & totaaldesign.

✆ 0471 58 77 35 ✉ miekeinterieur@gmail.com

gordijnen op maat Antwerpen

Showroom interieur

Kerkstraat 31
9190 Stekene

gordijnen Antwerpen

Showroom interieurbeslag

Montignystraat 81
2000 Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x