Gordijnen op maat Dendermonde

gordijnen op maat Dendermonde

Gordijnen op maat laten maken in Dendermonde

Zoek je gordijnen op maat voor je badkamer, woonkamer, living, keuken, slaapkamer, kinderkamer of bureau in Dendermonde? Vraag je je af welke gordijnen het meest geschikt zijn voor grote ramen, schuiframen, kiepramen en alle andere soort ramen? Creara Design staat voor je klaar met advies en inspiratie!

Kwalitatieve gordijnen zijn dan ook een must in jouw huis in Dendermonde. Gordijnen regelen namelijk mee de lichtinval in de woning en zorgen voor de nodige privacy en sfeer, waardoor ze het wooncomfort aanzienlijk verhogen. De afgelopen jaren is er trouwens ook een evolutie naar elektrische bediening van gordijnen. Deze optie kan het dagelijkse leven veel eenvoudiger maken aangezien men met één druk op de knop de zonwering kan bedienen. Ook bediening met een app of zelfs met de stem is in dit geval mogelijk.

gordijnen Dendermonde

Soorten gordijnen op maat

Creara Design is gespecialiseerd in gordijnen op maat in de buurt van Dendermonde. Op basis van jouw stijl en voorkeuren kunnen we elk van de onderstaande soorten gordijnen op maat laten maken:

  • Rolgordijnen en duo rolgordijnen op maat
  • Manuele of elektrische vouwgordijnen op maat
  • Paneelgordijnen op maat
  • Houten of aluminium jaloezieën op maat
  • Verticale jaloezieën op maat
  • Shutters op maat
  • Plissée gordijnen op maat
  • XXL rolgordijnen op maat
  • Gordijnen, tussengordijnen en vitrages op maat

gordijnen Dendermonde

gordijnen Dendermonde

Hoe gaan wij te werk bij gordijnen op maat?

Een interieur kan enkel een mooi geheel vormen wanneer stoffen en kleuren smaakvol gecombineerd worden. Daarom komen wij bij jou aan huis met verschillende stalen en merken van stoffen, gordijnroedes, systemen, ... Het zorgvuldig samengesteld gamma aan kwaliteitsstoffen met een grote variatie in texturen en afwerking, geven je de mogelijkheid om voor elke functie en sfeer het meest gepaste textiel te kiezen.

Indien je al beeldmateriaal of een moodboard hebt aangeleverd, weet ik heel goed welke stoffen en ondersteunende materialen ik moet meenemen. Kleuren zijn mijn passie en afhankelijk van de ruimte en in samenspraak met jou bepalen we welke gordijnen met de juiste kleur jouw interieur tot een evenwichtig geheel brengen. Ter plaatse bekijken we samen aan welke eisen de gordijnen op maat moeten voldoen, zowel op functioneel als op esthetisch vlak. 

Alles wordt vervolgens ook opgemeten en na de opmeting en goedkeuring van de offerte gaat het maatwerk in productie in het atelier. Vervolgens wordt er een datum afgesproken voor de plaatsing, die volledig in eigen beheer gebeurt door een ervaren plaatser. We geven je ook de nodige info voor het onderhoud van jouw gordijnen op maat.

Onze showrooms

Wil je gordijnen op maat laten maken? Dan kan het interessant zijn om een bezoekje te brengen aan één van onze showrooms. Je vindt er een grote collectie stoffen, materialen en interieurbeslag.

gordijnen Dendermonde

Showroom Antwerpen

Gordijnen op maat prijs

De prijs van gordijnen op maat varieert naargelang de soort gordijnen (rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, overgordijnen, jaloezieën of shutters), de stof die je kiest, de hoeveelheid stof die je nodig hebt en de keuze voor manuele of automatische bediening.

Gelieve ons te contacteren voor meer informatie. Wij maken met veel plezier een vrijblijvende offerte voor jouw gordijnen op maat!

gordijnen op maat Dendermonde

Over Creara Design

Je wil een (her)inrichting van je interieur in Dendermonde, een bepaalde ruimte of van je volledige woning? Je hebt nieuwe gordijnen op maat nodig, maar geen tijd of zin om je naar de winkel te verplaatsen? Geen probleem, ik kom bij je thuis met een valies vol stalen! Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen in onze showroom.

Bij Creara Design kun je niet enkel terecht voor gordijnen op maat maar ook voor verlichting, meubilair, schilderwerken, vloerkleden, decoratie en totaaldesign.

Mieke Van den Berghe, het creatieve brein achter Creara Design

Ik ben Mieke en vanaf jonge leeftijd was ik gebeten door de interieurmicrobe en bleek ik een talent te hebben voor creativiteit en kleur waarbij ik bewust aandacht had voor woningen en interieurs. Ik ben dan ook dankbaar dat ik sinds een aantal jaar van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en waaruit "Creara Design" tot stand kwam.

Ik hou van natuurmaterialen, linnen, hout en marmer. Verder heb ik een voorliefde voor de aardetinten en goudtinten. Mijn visie op een geslaagd en stijlvol interieur is het creëren van harmonie en balans in de ruimte waarbij het esthetische de hand reikt naar het functionele.

Mieke Van den Berghe - gordijnen op maat Dendermonde

gordijnen Dendermonde

Gordijnen op maat Dendermonde

Op zoek naar gordijnen op maat in de buurt van Dendermonde?
Welkom bij Creara Design voor interieuradvies, gordijnen & totaaldesign.

✆ 0471 58 77 35 ✉ miekeinterieur@gmail.com

gordijnen op maat Dendermonde

Showroom interieur

Kerkstraat 31
9190 Stekene

gordijnen Dendermonde

Showroom interieurbeslag

Montignystraat 81
2000 Antwerpen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x